• Slecht ter been?

  En woont u in Spijkenisse en u leest graag? Dan is de boekendienst-aan-huis iets voor u. Een vrijwilliger komt bij u thuis op bezoek en u vertelt hem of haar welke boeken u het liefst leest.

  Vervolgens komt hij of zij regelmatig nieuwe materialen brengen en haalt ze ook weer op. Ook als u tijdelijk niet naar de bibliotheek kunt komen, helpen zij u graag. De service is gratis als u lid bent van de bibliotheek. 

 • Leeskringservice

  Vind u het, net als vele anderen, leuk om uw interesse in literatuur met anderen te delen in een leeskring? De bibliotheek biedt hiervoor leeskringkoffers aan. De leeskringkoffer voorziet u van zeven exemplaren van één boek en een informatiemap over de auteur en het boek.

  Boeken kunt u zelf kiezen uit meer dan zeshonderd boektitels. De boekenlijst wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. De leeskringkoffer is te leen voor acht weken.

 • Er is altijd wel iets te doen!

  De bibliotheek zorgt al jaren voor een uitgebreid activiteitenprogramma waarmee ze een grote kring vaste en trouwe bezoekers heeft opgebouwd.

  In onze onze online agenda kunt u ontdekken wat er de komende tijd te doen is. Ook kunt u bij uw volgende bezoek een programmaboekje meenemen.

Nieuws

 • Muziekweb

  1. Van Eigen Bodem: Sessiemuzikanten

   U kent ongetwijfeld het melige lied De Balletjes Van De Koningin van André van Duin. Wat u er ook van vindt, André van Duin is een echte professional die niets aan het toeval overlaat. Het liedje kan nog...

   29 juni 2022

   Bekijk details van Van Eigen Bodem: Sessiemuzikanten

  2. Basiscollectie klassiek: Georg Philipp Telemann

   Georg Philipp Telemann was een belangrijke Duitse componist tijdens de eerste helft van de 18de eeuw. Ook een van de meest productieve: met zijn meer dan 3000 werken schreef hij bijna evenveel als Bach...

   29 juni 2022

   Bekijk details van Basiscollectie klassiek: Georg Philipp Telemann

 • NOS

  Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

 • Online Bibliotheek app

  In de online Bibliotheek-app vindt u  owel e-books als luisterboeken! U kunt boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren. Speur door de digitale boekenkast naar uw favoriete (luister)boeken of laat u verrassen door de vele boekentips.

 • eBooks eregalerij

  De eBooks eregalerij is een eerbetoon aan de klassieke Nederlandse en Vlaamse literatuur, zoals dat eerder vorm heeft gekregen in de permanente tentoonstelling Het Pantheon in het Letterkundig Museum.

  Samen met het museum en de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL) heeft Bibliotheek.nl daaruit voor u als gebruiker een selectie gemaakt van auteurs en van rechtenvrije e-books die u kosteloos kunt downloaden en lezen.

Verleng uw geleende materialen en/of beheer uw persoonlijke gegevens.  

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en activiteiten van Bibliotheek Boekenberg Spijkenisse dan kunt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.