• Slecht ter been?

  En woont u in Spijkenisse en u leest graag? Dan is de boekendienst-aan-huis iets voor u. Een vrijwilliger komt bij u thuis op bezoek en u vertelt hem of haar welke boeken u het liefst leest.

  Vervolgens komt hij of zij regelmatig nieuwe materialen brengen en haalt ze ook weer op. Ook als u tijdelijk niet naar de bibliotheek kunt komen, helpen zij u graag. De service is gratis als u lid bent van de bibliotheek. 

  Meld u hier aan

 • Leeskringservice

  Vind u het, net als vele anderen, leuk om uw interesse in literatuur met anderen te delen in een leeskring? De bibliotheek biedt hiervoor leeskringkoffers aan. De leeskringkoffer voorziet u van zeven exemplaren van één boek en een informatiemap over de auteur en het boek.

  Boeken kunt u zelf kiezen uit meer dan zeshonderd boektitels. De boekenlijst wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid. De leeskringkoffer is te leen voor acht weken.

  Geef hier uw vraag/aanmelding door

 • Er is altijd wel iets te doen!

  De bibliotheek zorgt al jaren voor een uitgebreid activiteitenprogramma waarmee ze een grote kring vaste en trouwe bezoekers heeft opgebouwd.

  In onze onze online agenda kunt u ontdekken wat er de komende tijd te doen is. Ook kunt u bij uw volgende bezoek een programmaboekje meenemen.

  Ga naar de agenda

Nieuws

 • Muziekweb

  1. Basiscollectie klassiek - Max Reger

   In 2023 is het 150 jaar geleden dat Max Reger werd geboren. Noem hem onze meest dierbare probleemcomponist: de één wordt zeeziek van zijn eindeloos modulerende muziek, de ander kan er geen genoeg van krijgen....

   16 maart 2023

 • NOS

  Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.

 • Online Bibliotheek app

  In de online Bibliotheek-app vindt u  owel e-books als luisterboeken! U kunt boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren. Speur door de digitale boekenkast naar uw favoriete (luister)boeken of laat u verrassen door de vele boekentips.

  Hoe werkt het?

 • eBooks eregalerij

  De eBooks eregalerij is een eerbetoon aan de klassieke Nederlandse en Vlaamse literatuur, zoals dat eerder vorm heeft gekregen in de permanente tentoonstelling Het Pantheon in het Letterkundig Museum.

  Samen met het museum en de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren (DBNL) heeft Bibliotheek.nl daaruit voor u als gebruiker een selectie gemaakt van auteurs en van rechtenvrije e-books die u kosteloos kunt downloaden en lezen.

  Naar de eBooks eregalerij

Verleng uw geleende materialen en/of beheer uw persoonlijke gegevens.  

Log hier in

Ontvangt u onze nieuwsbrief al?

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en activiteiten van Bibliotheek Boekenberg Spijkenisse dan kunt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.  

Schrijf u hier in!