Vrijwilligersabonnement

Als vrijwilliger in Nissewaard ben je ontzettend waardevol. Samen met je medevrijwilligers zorg je ervoor dat Nissewaard een fijne stad is om in te wonen, werken en recreëren. We willen dat je dit goede werk kunt blijven doen en bieden daarom een GRATIS abonnement aan voor álle vrijwilligers in Nissewaard.


Lezen, kijken en luisteren

Met het vrijwilligersabonnement kun je vijf boeken en media per jaar lenen. In de collectie vind je voor ieder wat wils. Romans, thrillers, literatuur, kookboeken, reisboeken, studieboeken, tijdschriften en meer! Niets is fijner dan je te verliezen of verdiepen in een goed verhaal.

Ontdek de collectie

Inspirerende activiteiten

Wil je je blijven ontwikkelen of juist ontspannen om weer opgeladen aan de slag te gaan? Doe mee aan een lezing, workshop of andere activiteit. Met jouw lidmaatschap kun je drie keer gratis deelnemen. Haal de activiteitenvouchers op in de Boekenberg.

Bekijk de agenda

Word lid

Wil je ook gebruikmaken van het gratis vrijwilligersabonnement? Meld je dan aan! Vul het formulier in op onze website of breng een bezoek aan de klantenservice in de Boekenberg. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, zodat we je direct kunnen inschrijven.

Word gratis lid

Hoe verzilver ik de activiteitenvouchers?

Heb je een activiteit gevonden die je graag wil bezoeken? Koop dan een kaartje aan onze balie en lever direct jouw voucher in. Koop je je kaartje liever online? Kies dan voor het kaartje 'Activiteitenvoucher' in onze webshop en neem je voucher mee naar de activiteit.

Voorwaarden activiteitenvouchers:

  • De vouchers zijn 1 jaar geldig en alleen te gebruiken in Bibliotheek de Boekenberg.
  • Wissel de vouchers in voor een activiteit en ontvang maximaal € 7,50 korting.
  • De vouchers zijn niet om te wisselen voor een jeugdticket.
  • De vouchers zijn alleen geldig in combinatie met een vrijwilligersabonnement.
  • De vouchers kunnen niet omgewisseld worden voor geld en er wordt geen restitutie op gegeven.
  • Is een activiteit uitverkocht, dan kun je de vouchers helaas niet meer inleveren. Zoek in dit geval een andere activiteit uit.

Op de hoogte blijven?