Bibliotheek de Boekenberg

Mijn Bibliotheek

Reserveren en verlengen

Inloggen

Bekijk de agenda

Activiteiten in de Boekenberg

Agenda

TijdschriftenBieb

Als lid van de bibliotheek kun je 15 gratis online tijdschriften lezen! Van AutoWeek tot Yoga Magazine en Flair, er is voor elke lezer wat wils.

Vrijwilliger in Nissewaard?

Word gratis lid van de bieb! Ontdek onze uitgebreide collectie boeken en media en maak kennis met de vele activiteiten die plaatsvinden in de Boekenberg.

Online cursussen

In het nieuwe jaar werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Volg eens een online cursus via de bibliotheek. Het is gratis voor leden.

Goede voornemens?

We helpen je graag een handje!

Zoek in de catalogus

Hulp nodig?

De Corona Check App, het aanvragen van je coronatoegangsbewijs, een afspraak maken voor de boosterprik - wij helpen je graag op weg!

DIY-boekenclub

LEESCLUBBING doe je helemaal zelf. Een echte boekenclub, maar dan hoe, waar en met wie jij wil. Wij zorgen voor de boeken, jij voor het clubje.

Ontdek ons verhaal

Architect Winy Maas, burgemeester Foort van Oosten en andere gasten nemen je digitaal mee op pad door onze glazen piramide. Download onze gratis app.

DigiTaalhuis

Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Of handiger worden met de computer en het internet? Kom naar het DigiTaalhuis!

Organiseer een livestream

Wil je elkaar in deze gekke tijd toch ontmoeten? Dat kan online! Wij helpen je met het organiseren van jouw eigen livestream vanuit de Boekenberg.