Kaartverkoop

De bibliotheek organiseert heel het jaar door lezingen, informatieavonden, jeugdactiviteiten en workshops. Heb je een activiteit gevonden die je aanspreekt en wil je hiervoor entreekaarten kopen? Lees dan verder.


Entreekaarten kopen

Je hebt twee mogelijkheden om kaarten te kopen:

1. Aan de balie in de bibliotheek. Je betaalt de kaarten aan de kassa (pin/contant) op de tweede etage.
2. Via de website. Je betaalt via iDEAL.

Internetbetaling
Wanneer je jouw kaarten via de website koopt, betaal je via iDEAL. Je ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging. Deze bevestiging is tevens het toegangsbewijs. Neem deze mee naar de Boekenberg.

Ledenkorting
Als lid van de bibliotheek ontvang je korting bij een aantal van onze activiteiten. De korting geldt alleen voor de pashouder. Bij het kopen van een kaart met ledenkorting kies je voor de optie leden in plaats van niet-leden.

Gratis toegang
Sommige activiteiten zijn gratis toegankelijk. Je dient je echter wel aan te melden en een kaartje te bestellen, tenzij anders vermeld.

Kom op tijd!
Een half uur voor aanvang van een activiteit ben je van harte welkom in de Boekenberg. Bezoekers die te laat komen, kunnen wij helaas niet meer toelaten. Het is storend voor de spreker die de activiteit verzorgt en voor de andere bezoekers. Wij rekenen op jouw begrip.

Mindervaliden
Onze activiteiten zijn goed toegankelijk voor mindervaliden. In het auditorium, onze activiteitenruimte, zijn twee rolstoelplaatsen aanwezig. Wanneer je gebruik wilt maken van deze plekken vragen wij je dit uiterlijk twee weken vooraf aan ons door te geven. Bespreek je de rolstoelplaatsen na deze periode, dan bestaat de kans dat zij zijn verkocht. De Boekenberg beschikt tevens over een invalidetoilet en een lift.

Extra
Telefonisch reserveren is helaas niet mogelijk. Ook verlenen wij geen restitutie op reeds betaalde kaarten. Regelmatig zijn activiteiten uitverkocht. Wil je zeker zijn van jouw plaatsen, koop dan vooraf kaarten bij de klantenservice of via de website. Kom je toch liever op de avond zelf, bel dan voor 17.30 uur of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Dit voorkomt teleurstelling op de avond zelf.

Meer informatie over één van de activiteiten?
Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 0181-616622 of activiteiten@deboekenberg.nl. Wij vertellen je graag meer over alles wat er in de bibliotheek te beleven is! Wij wensen je veel plezier bij het uitzoeken en zien je graag op één van onze activiteiten. 

Wil je graag entreekaarten kopen voor een of meerdere activiteiten, ga dan naar het overzicht activiteiten.

Naar overzicht activiteiten